ГоловнаПолітика

Дружина Луценка висміяла здатність Януковича формулювати думки

Дружина екс-міністра почула в словах Президента самонавіювання та відчай.

Дружина Луценка висміяла здатність Януковича формулювати думки
Фото: Макс Левин

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина вважає слова Президента Віктора Януковича щодо кримінальної справи її чоловіка свідченням низької культури спілкування.

Про це повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

"Президент, маючи низьку культуру спілкування і слабеньку шкільну підготовку з формулювання та донесення до суспільства думок, не зовсім вдало висловився щодо справи мого чоловіка. Думаю, це можна йому пробачити, знаючи про його важке минуле. Ну що взяти із людини з низьким інтелектуальним рівнем?", - зауважила Ірина Луценко.

"Складається враження, що Янукович вдається до самонавіюванняя, що, можливо, таки Луценко у чомусь винний, - припустила Ірина Луценко. - Проте елементарне невміння формулювати свої думки видає його - Луценко невинуватий".

Ірина Луценко впевнена, що такі заяви Янукович робить із розпачу, бо "не може похвалитися ні зрушеннями в економіці, ні проведенням реальних реформ".

"Псевдореформи, про які говорить Янукович іноземним ЗМІ, є лише прикриттям тих політичних переслідувань, які відбуваються в Україні. Українське суспільство і весь демократичний світ сприймають справу проти мого чоловіка виключно як політичну помсту", - наголосила дружина екс-міністра.

Щодо справи екс-міністра, вона впевнена, що всі крапки над "і" буде розставляти суд.

"Звинувачення щодо мого чоловіка - абсурдні. А у словах Януковича звучить лише розпач, бо і Схід, і Захід говорять, що справа мого чоловіка - це політичне переслідування", - ще раз наголосила Ірина Луценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram