ГоловнаПолітика

Ющенко готується до переїзду в новий маєток

Екс-президент ще не відмовляється від дачі в Кончі-Заспі.

Ющенко готується до переїзду в новий маєток
Фото: www.segodnya.ua

Екс-президент Віктор Ющенко завершує переїзд до свого маєтку в Берзрадичах під Києвом.

Про це повідомляє "Сегодня".

У Безрадичах місцеві мешканці стверджують, що екс-гарант тут живе вже з кінця весни, хоча офіційно від своєї державної дачі в Кончі-Заспі він так і не відмовився.

На території його садиби вершниця тренує коня, за парканом кричать павичі і обживаються качки. Місцеві мешканці кажуть, що в господарстві є ще дві лисиці - вони живуть у нірках.

Фото: www.segodnya.ua

За словами сусідів, у Безрадичах часто бачать дітей Ющенка, на день народження когось із молодших приїжджали українські співаки в національному вбранні. Часто в гості до Ющенка навідуються кума Оксана Білозір і депутат Левко Лук'яненко, а також син Андрій з невісткою Лізою, які люблять кататися на конях.

Роботи на території маєтку ще не зовсім закінчено. Нещодавно сюди, за словами мешканців села, завозили тридцять картин і навіть якісь меблі. А церква, яку затіяв будувати екс-президент, наразі стоїть у запустінні: бані - на землі, а будиночок священика і трапезна поросли травою.

Коли Ющенко повертається з церкви, його авто зупиняється біля селян, що сидять на лавках. "З неї виносять подарунки: чоловікам зазвичай пиво, а жінкам - цукерки і солодощі. Коли восени на церковні свята збираємося, то Віктор Андрійович на стіл привозить частування", - каже сусідка Ольга Андріївна.

Нагадаємо, в січні цього року Ющенко ще не мав наміру звільняти державну дачу в Кончі-Заспі. Раніше, ще 1 вересня 2011 року, дружина екс-президента Катерина Ющенко повідомила, що їхня сім'я переїжджає з державної дачі в Кончі-Заспі в новий будинок.

Як відомо, після того, як Ющенко пішов з посади президента 2010 року, він залишився жити в державній резиденції в Кончі-Заспі. Навесні 2010 року в будинку Ющенка в Нових Безрадичах сталася пожежа - зайнялася частина даху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram