ГоловнаПолітика

Кличко назвав своїх мажоритарників в Івано-Франківській області

Кандидатів, утім, ще узгоджуватимуть з Об'єднаною опозицією.

Кличко назвав своїх мажоритарників в Івано-Франківській області
Фото: http://kyiv.klichko.org

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко представив кандидатів від партії в мажоритарних округах Івано-Франківської області на виборах до Верховної Ради.

У понеділок він зустрівся з громадою Івано-Франківська на Вічевому майдані.

Серед кандидатів - лідер Івано-Франківської міської організації партії, кандидат на посаду мера Івано-Франківська на місцевих виборах 2010 року Юрій Соловей (виборчий округ №83, Івано-Франківськ), екс-голова Івано-Франківської обладміністрації колишній член партії "Наша Україна" Микола Палійчук (в/о №89, Снятин).

Також підтримку "УДАРу" отримали екс-заступник голови Івано-Франківської обладміністрації, колишній член партії "Наша Україна" Тарас Парфан (в/о №86, Долина), міський голова міста Яремче, колишній член партії "Наша Україна" Василь Онутчак (в/о №87, Надвірна), голова Коломийської міськорганізації партії "УДАР" Володимир Довганюк (в/о №88, Коломия) і член ради Івано-Франківської облорганізації "УДАРу" Володимир Гергелюк (в/о №84, Тисмениця).

Обіцяю, що найближчим часом я розмовлятиму прекрасною, чистою українською мовою

— Віталій Кличко

Кличко уточнив, що кандидатів від партії узгодять з Об'єднаною опозицією і за результатами праймериз у мажоритарному окрузі буде один кандидат від опозиції, що має найбільшу довіру виборців.

На зустріч із Кличком в Івано-Франківську зібралися більш ніж 3 тис. людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram