ГоловнаПолітика

ВО "Свобода": ми не обіцяємо українцям "манни небесної"

У Тягнибока звинуватили політиків у непослідовності.

ВО "Свобода": ми не обіцяємо українцям "манни небесної"
Фото: http://transkarpatia.net

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" не планує обіцяти своїм виборцям "манну небесну", зате має чіткий намір виконувати власну програму захисту українців.

Про це повідомив керівник прес-служби ВО "Свобода" Юрій Сиротюк.

Політик зазначив, що його партія виступає за те, щоб усе, що є в її передвиборній програмі, неухильно виконувалося.

"Свобода" наполягає на тому, що з чим ти йдеш на вибори, те й повинен виконувати, а не пояснювати, чому тобі не вдалося. Політики повинні бути відповідальними. Не треба перед виборами обіцяти манну небесну, тому що люди від цього тільки розчаровуються", - зазначив Сиротюк.

"У нас є програма захисту українців Але незважаючи на те, що ми всі роки були в опозиції, вона потроху виконується. З питань історичної справедливості, визнання Голодомору як геноциду", - уточнив "свободівець".

Націоналіст також дорікнув вітчизняним політикам у непослідовності, згадавши про голосування за закон про вибори народних депутатів.

"Усі нинішні парламентські партії обіцяли закон про вибори за пропорційною системою з відкритими списками А в результаті всі "на ура", дуже радо об'єдналися й ухвалили закон, який відновив мажоритарку", - зазначив "свободівець".

За його словами, якщо політик обіцяє щось виборцям, то він не повинен потім скаржитися на те, що якось змінилася ситуація.

Раніше повідомляли, що лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок презентував план боротьби з діючою владою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram