ГоловнаПолітика

Суд заборонив політичні акції біля "Олімпійського"

Міліція просить не порушувати закон.

Суд заборонив політичні акції біля "Олімпійського"
Фото: Алена Мельник

Суд заборонив проведення будь-яких масових заходів на прилеглій до НСК "Олімпійський" території.

Як повідомили у відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в м. Києві, сьогодні у другій половині дня представники деяких політичних сил і громадських організацій передали до КМДА заявки про проведення масових заходів на прилеглій до НСК "Олімпійський" території безпосередньо перед початком і під час проведення матчу між збірними командами України та Швеції в рамках Євро-2012.

У зв'язку з тим, що передбачається максимальне заповнення глядацьких місць стадіону та велике скупчення вболівальників (близько 110 тисяч), проведення будь-яких масових заходів на прилеглій території суттєво перешкоджатиме безпеці громадян, які вирішили відвідати футбольне протистояння.

З огляду на те, що заявку подано організаторами з порушеннями встановленого порядку, і для гарантування безпеки громадян України та зарубіжних гостей, Київський адмінсуд ухвалив рішення про заборону проведення будь-яких масових заходів на прилеглій території до НСК. Організаторам доведено рішення суду судовими виконавцями.

Керівництво столичної міліції звертається до організаторів та учасників акції з проханням не порушувати чинне законодавство.

Як повідомляли, сьогодні біля НСК "Олімпійський" із 18.00 до 22.00 міська організація партії "Батьківщина" мала намір провести пікет на захист демократії в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram