ГоловнаПолітика
Спецтема
Евро 2012

Нардепам не по кишені квитки на Євро-2012

Регіонал Тедеєв придбав квитки на всі матчі Євро-2012.

Нардепам не по кишені квитки на Євро-2012
Фото: http://procherk.info

Сьогодні, 11 червня, національна збірна України в Києві на НСК "Оімпійскій" зіграє перший матч групового етапу Євро-2012.

Народні депутати до цього матчу підійшли у всеозброєнні: одні закупилися квитками, інші відклали справи, щоб спокійно подивитися матч вдома біля телевізора, повідомляє "Комсомольская правда в Украине".

Володимир Литвин стверджує, що в душі він "диванний" уболівальник. Кому потрібно видовище, нехай йдуть на стадіон, а якщо прагнеш професійно подивитися гру, то в першому ряду біля телевізора це робити краще".

Категорично з такою точкою зору не згоден регіонал Ельбрус Тедеєв. Він придбав квитки на всі матчі Євро-2012. Грошей на футбол не пошкодував. І мріє, щоб перемогли наші.

"У нас в парламенті є ціла "група в смугастих купальниках". Ми будемо їздити по містах Євро. Квитки на матчі купував мій родич", - сказав Тедеєв.

Водночас регіонал Володимир Макеєнко зізнався, що квиток за 380 євро в першокласний сектор - це задорого для нього.

"Я купив три квитки по 135 євро на півфінал, причому в звичайний сектор третьої категорії", - сказав Макеєнко.

Комуніст Євген Царьков "відкроїв" від своєї зарплати суму лише на квиток на матч української збірної.

"Сьогодні потрапити на футбол - дороге задоволення, - поскаржився парламентар. - Раніше все було дешевшим. Я нещодавно збирав синові свою дитячу спадщину - марки, значки. Натрапив на три квитка Олімпіади-80, батьки ходили. Ціна була 3-7 рублів. Сім'я могла собі дозволити".

Нагадаємо, 7 травня у вільний продаж надійшли 50 тисяч додаткових квитків. Більша їх частина призначена для матчів в Україні. У перший день продажів вболівальники придбали 8500 перепусток на матчі, що свідчить про те, що "ажіотаж великий".

Загальна кількість квитків становить 1,450 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram