ГоловнаПолітика

Богословська побачила ідилію в країні

Депутат помилувалася доглянутими чистими коровами.

Богословська побачила ідилію в країні
Фото: Макс Левин

Депутат від Партії регіонів Інна Богословська написала блог за результатами своєї поїздки по Україні.

Варто зазначити, що запис рясніє настільки пафосними та гіперболізованим описами рідної країни, і миттєво став хітом соцмереж.

"Ось що я побачила у своїй рідній країні. Купа відремонтованих доріг, підстрижена трава на чистих узбіччях, доглянуті чисті корови з величезним вим'ям, побілені дерева і пофарбовані будинки. Жодного кинутого або необробленого поля", - поділилася своїми спостереженнями депутат.

Богословська також побачила "кафушки", чисті туалети на заправках, а також велику кількість "вагітних жінок і дитячих колясок" за 500 км від Києва на захід.

"І живуть наші 46 млн людей в красивих містах і селах, які вони люблять. І одягнені українці зовсім по-європейськи, їдять продукти, багато з яких смачніше і натуральніше від іноземних, навчаються в хороших дитсадках і школах, лікуються із застосуванням сучасного обладнання, створюють родини та народжують дітей, слухають і дивляться все, що хочуть, кажуть, що завгодно. І вже точно не відчувають себе пригнобленими диктатурою", - пише Богословська.

Депутат упевнена, що всю цю красу бачила не тільки вона, але й іноземні туристи. Останні, на думку Богословської, які досі були "отруєні матеріалами деяких українських журналістів", відчули від українського раю шок "в хорошому сенсі слова".

"Така моя Україна сьогодні. І це результат двох років роботи величезної кількості людей, які твердо знають, що тільки ми самі можемо зробити наше життя комфортнішим, а нашу країну красивішою. Засукали рукава і зробили. І далі будемо робити. Вийшло не зовсім вже без проблем і неподобств, але РЕЗУЛЬТАТ очевидний", - впевнена вона.

Зокрема виявилося, що запис присвячено Дню журналіста, якого Богословська закликає писати не про погане, а про хороше.

Водночас, народний депутат від НУ-НС Володимир Ар'єв прокоментував запис Богословської та порадив їй уважніше вибирати гриби на базарі.

"Інно Германівно, гриби на базарі треба вибирати уважно. На майбутнє", - написав Ар'єв у своєму Facebook.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram