ГоловнаПолітика

Колесніков - Порошенкові: "Коли міністр економіки каже, що в нас безробіття, то хто в цьому винен?"

Під час національного круглого столу "Вибори-2012: Шанс для України?" між Петром Порошенком і Борисом Колесніковим виникла перепалка.

Колесніков - Порошенкові: "Коли міністр економіки каже, що в нас безробіття, то хто в цьому винен?"
Фото: Макс Левин

"Не займайтеся базікологією (болтологією - рос.)", - прокоментував Колесніков слова Порошенка про те, що за Юлії Тимошенко Україна лідирувала у проекті ЄС "Східне партнерство".

"Ви мали всі шанси реалізувати свої економічні програми, коли були при владі", - сказав Колесніков.

На його думку, сьогодні важливо не хто перебуває при владі і хто в опозиції, а чи зможе Україна лібералізувати свою економіку і стати конкурентоспроможною.

"Якщо ми цього не доможемося - Україна не вирішить своїх проблем, незалежно від того, хто буде при владі, а хто в опозиції", - підбив підсумок віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури України.

Також Колесніков зазначив, що Юлія Тимошенко теж звинувачувалася в утиску демократичних процесів: "Якщо ви проаналізуєте сюжети іноземних ЗМІ, які вийшли наступного дня після виборів президента 2010 року, ви побачите, що всі журналісти говорили, що Юлія Тимошенко перешкоджає демократії в Україні", - відповів він Порошенкові.

За його словами, Порошенко як міністр економічного розвитку і торгівлі України не може критикувати владу за безробіття в державі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram