ГоловнаПолітика

Київські євреї мають намір судитися з Поповим за землю

Імовірне введення міжнародних санкцій.

Київські євреї мають намір судитися з Поповим за землю
Фото: http://www.forumdaily.com

Єврейська громада Києва планує звернутися в міжнародні інстанції для вирішення конфлікту навколо ділянки землі в Солом'янському районі столиці, де планують спорудити Єврейський громадський центр.

Про це повідомив голова Єврейської громади Києва та президент Всесвітнього форуму російськомовного єврейства Олександр Левін.

За його словами, міська влада Києва зробила спробу через суд відібрати ділянку під комерційні інтереси невідомого замовника, використовуючи як інструмент величезну суму позову.

"У нашому випадку ми не зупинимося і будемо відстоювати свої інтереси не тільки в судах, а й у всіх можливих політичних інстанціях, у тому числі в Європарламенті та конгресі США", - заявив Левін.

"І домогтися внесення декількох причетних до таких зловживань прізвищ осіб у "чорний" список, опинившись в якому, вони наступного літа замість Лазурового узбережжя чи Сардинії їздитимуть кудись на Азовське море. Ми обов'язково зможемо", - додав він.

Голова Єврейської громади Києва зазначив, що судові процеси, подібні до позовів до київської влади за право побудувати громадський центр, "остаточно руйнують залишки міжнародної довіри до України".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram