ГоловнаПолітика

Клюєв хоче реформувати ЗСУ з мінімальними затратами

Секретар РНБО планує виробити унікальну технологію переоснащення армії.

Клюєв хоче реформувати ЗСУ з мінімальними затратами
Фото: http://dt.ua

Для ефективного переоснащення Збройних сил України необхідно виробити власну унікальну технологію.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони України Андрій Клюєв.

Головне завдання Комітету з реформування та розвитку Збройних сил України й оборонно-промислового комплексу полягає у виробленні ідеології та якісних пропозицій із зміцнення та кардинальної модернізації оборонного сектора.

"Наше завдання мобілізувати всі інтелектуальні й організаційні ресурси країни для того, щоби реформа Збройних сил та оборонно-промислового комплексу пройшла з максимальним ефектом за мінімальних витрат. Якісний аналіз потенційних і реальних загроз національним інтересам України є запорукою успішного розвитку вітчизняної армії", - заявив Андрій Клюєв.

За його словами, тільки створення умов для розвитку власних унікальних технологій може в майбутньому забезпечити ефективне переоснащення Збройних сил на новій технологічній основі. Тому дуже важлива якісна координація розвитку армії з розвитком оборонно-промислового комплексу.

"На жаль, в останнє десятиліття такої координації майже не було, а вітчизняний ОПК поступово наближався до занепаду. Ми не тільки плануємо кардинально змінити ситуацію, ми вже її змінюємо", - заявив Андрій Клюєв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram