ГоловнаПолітика
Спецтема
Выборы в Киеве

Кужель: мовчання Кличка дратує людей

Поки Віталій Кличко тягне з відповіддю про висування своєї кандидатури на посаду мера Києва, його рейтинг падає.

Кужель: мовчання Кличка дратує людей
Фото: Макс Левин

"Коли Кличко обіцяє оголосити своє рішення про висування або невисування в мери тільки після оголошення дати виборів - він робить собі гірше", - про це в ексклюзивному коментарі LB.ua заявила координатор громадської організації "Громадянський спротив" Олександра Кужель.

"Людей дратує, що Кличко мовчить, кияни втомилися від брехні, вони хочуть зрозумілих відповідей, - критикує кандидата від опозиції екс-заступник голови партії "Сильна Україна" і додає: Об'єднана опозиція теж зможе нормально працювати тільки після того, як Віталій Кличко скаже: "Я йду в мери і беру на себе відповідальність".

Водночас Кужель вважає, що невпевненість Кличка згубно відображається на його рейтингу. Зокрема, за наявними в неї даними, рейтинг Віталія Кличка в Києві становить близько 36%, тимчасом як її показник перевищує 27%. Проте Кужель зазначає, що виборчої кампанії в Києві наразі не починала.

"Я поки і кроку не ступила в цьому напрямку, - відхрещується екс-голова Держкомпідприємництва. - Як командна людина я не маю права висуватися в мери, якщо Об'єднана опозиція вирішила висувати Кличка, я підтримую це рішення".

Нагадаємо, раніше Олександра Кужель заявляла про свої амбіції стати кандидатом на посаду мера Києва від Об'єднаної опозиції.

Детальніше про всі подробиці виборчої кампанії в столиці читайте в спецпроекті LB.ua, присвяченому виборам у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram