ГоловнаПолітика

Лозинського відправили в колонію

Його утримували в київському СІЗО через апеляційний процес.

Лозинського відправили в колонію
Фото: tsn.ua

Екс-нардепа Віктора Лозинського минулого тижня етапували в Мартусовську колонію посиленого режиму в Бориспільському районі Київської області.

"Він не належить до категорії співробітників правоохоронних органів, і питання про його доправлення в Чернігівську спеціалізовану колонію для колишніх міліціонерів, прокурорів, податківців і суддів не розглядали. Вибрали Київську область. По-перше, він прописаний у Києві, а ми намагаємося тримати засуджених недалеко від місця проживання. По-друге, цей заклад відповідає необхідному рівню безпеки", - розповів представник пенітенціарної служби журналістам.

У висновку в київському СІЗО Лозинський провів 2 роки і 2 місяці: до цього він вісім місяців після вбивства переховувався від слідства, а 1 березня 2010 року прийшов у Генпрокуратуру здаватися. Ще рік він провів у СІЗО після винесення вироку й рішення апеляційними судами.

Нагадаємо, 16 червня 2009 року на території мисливських угідь у Кіровоградській області внаслідок зіткнення з народним депутатом від БЮТ Лозинським, районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув місцевий житель Валерій Олійник, 1954 року народження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram