ГоловнаПолітика

Азаров візьме участь у з'їзді "Єдиної Росії"

Український прем'єр обговорить "Євразійський проект".

Азаров візьме участь у з'їзді "Єдиної Росії"
Фото: analitica.kiev.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров завтра відвідає XIII з'їзд партії "Єдина Росія" в Москві.

Про це повідомили в партії "Єдина Росія".

"Завтра об 11.00 за московським часом в Москву прибуде Микола Азаров для участі в з'їзді "Єдиної Росії". Микола Азаров виступить на з'їзді, а також проведе кілька зустрічей", - повідомили в партії.

Азарова супроводжуватимуть народний депутат Леонід Кожара, колишній посол України в Росії Микола Білоблоцький та інші.

Планують, що після обіду Азаров повернеться в Київ.

За інформацією прес-служби "Єдиної Росії", в межах проведення з'їзду відбудеться міжнародний міжпартійний круглий стіл на тему: "Євразійський проект. Інтеграційні об'єднання як чинник забезпечення стабільності розвитку".

Після цього розпочнеться церемонія підписання угод про міжпартійну співпрацю з партіями-партнерами.

Серед учасників заходу близько 30 іноземних делегацій, серед яких представники Сербської прогресивної партії, Партії регіонів (Україна), Комуністичної партії Китаю, Демократичної партії Сербії, Партії прогресу (Норвегія), Демократичної партії Японії, "Союзу за народний рух" (Франція) тощо.

О 12.00 за московським часом розпочне роботу з'їзд партії. На з'їзді розглянуть питання обрання нового голови "Єдиної Росії" та перевибори керівних органів партії. Передбачають, що "Єдину Росію" очолить прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

Нагадаємо, 23 вересня 2011 року напередодні XII з'їзду "Єдиної Росії" в Москві глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що Партія регіонів зберігає партнерські відносини з "Єдиною Росією", незважаючи на ускладнення міждержавного діалогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram