ГоловнаПолітика

Янукович відпустив би Тимошенко за кордон, але заважає закон

Президент радий ажіотажу навколо Євро-2012.

Янукович відпустив би Тимошенко за кордон, але заважає закон

Президент Віктор Янукович заявив, що розмови про бойкот Євро-2012 політиками не завадять приїзду вболівальників в Україну.

Про це він сказав в інтерв'ю "Сегодня".

На питання про те, наскільки серйозні загрози бойкоту Євро-2012 в Україні, Президент відповів, що в Донецьку в нього відразу про це запитали, щойно зійшов із трапа літака.

"Мовляв, як так, до нас не хочуть їхати. "Та з чого ви взяли, що ніхто не приїде?" - запитую у відповідь. Усі квитки давно вже продано. Ажіотаж просто неймовірний! У мене є свій резерв запрошень на матчі, для зустрічі політиків, то вже й у нього намагаються залізти!" - сказав він.

"Усі розмови про бойкот Євро мають під собою лише політичну складову. Ми знаємо причину виникнення цих розмов. Мені часто радять: та відправте ви Тимошенко за кордон, і нехай її там лікують. Якби це від мене залежало, я давно зробив би це. Але цього не дозволяє Закон. Потрібні відповідні рішення законодавства. А Євро-2012 буде, будуть уболівальники! Ну, може, хтось і не приїде, висловивши так своє ставлення до проблеми з Тимошенко", - зазначив Янукович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram