ГоловнаПолітика

У столиці відбудеться Відкритий експертний київський форум

Учасники обговорять реальні проблеми Києва.

У столиці відбудеться Відкритий експертний київський форум
инициатор Форума Рена Назарова

У п'ятницю, 25 травня 2012 року, о 17:00 у Будинку профспілок (майдан Незалежності, 2) відбудеться Відкритий експертний київський форум.

Представники незалежних громадських організацій, фахівці з різних галузей життя столиці, депутати Київради, колишні чиновники зберуться, щоб обговорити реальні проблеми Києва та вказати можливі шляхи їхнього вирішення.

"Сьогодні кияни фактично не мають можливості впливати на перебіг подій. Уже 5 років в ефір виходить телевізійне ток-НЕшоу "Київський форум". Це близько 200 прямих ефірів, на яких ми щотижня обговорювали болісні для суспільства теми, але київській владі зручно вдавати, що вона не чує людей. Щоб така ситуація не повторилася з новообраною владою, кияни нарешті вирішили висунути чіткі вимоги до майбутніх кандидатів у мери Києва, депутатів Київради і наполягати на них", - переконана автор і ведуча соціального ток-НЕшоу "Київський форум" Рена Назарова, яка ініціює проведення Відкритого експертного київського форуму за участю представників незалежних громадських організацій, фахівців із різних сфер життя столиці, депутатів Київради, колишніх чиновників - усіх тих, хто не перший рік вирішує київські проблеми.

Головна мета Форуму - напередодні виборів мера і депутатів Київради публічно та відкрито заявити про наявні проблеми в столиці (зокрема, незаконне будівництво, неякісне медичне обслуговування, непрозоре і безконтрольне виділення земельних ділянок, реформа ЖКГ, екологічні проблеми і т. д.) і вказати на можливі шляхи їхнього вирішення.

За підсумками Відкритого експертного київського форуму буде ухвалено звернення до майбутніх кандидатів на посаду київського міського голови та в депутати Київради.

Організатори Форуму запрошують усіх, хто не байдужий долі міста, долучитися до громадського обговорення столичних проблем. Для участі в заході необхідно зареєструватися за номерами телефонів: 0-800-508-821, (067) 244-49-96. Докладну інформацію можете знайти на сайті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram