ГоловнаПолітика

Депутати з'ясують, чому Тимошенко непритомніла

У Раді планують створити слідчу комісію.

Депутати з'ясують, чому Тимошенко непритомніла
Фото: Макс Левин

Верховна Рада в середу розгляне проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин втрати свідомості екс-прем'єром Юлією Тимошенко після приймання ліків у камері колонії 6 січня.

Про це йдеться в порядку денному парламенту.

Рада також розгляне проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів про підкуп депутатів за їхній перехід в інші фракції та групи, що оприлюднив депутат Ради Роман Забзалюк.

На початку засідання депутати розглянуть законопроекти про ратифікацію угоди з урядом Кіпру про міжнародні автомобільні перевезення та про ратифікацію угоди з урядом Франції про спільне виробництво фільмів.

Окрім цього, заплановано розглянути законопроект про введення адміністративної відповідальності за фотографування заповненого бюлетеня на виборах і референдумах та передавання такої фотографії іншим особам.

Депутати також розглянуть проект закону про запровадження погодження профільними комітетами Ради призначення і звільнення керівників Міністерства внутрішніх справ, органів прокуратури, Державної податкової інспекції та Державної кримінально-виконавчої служби, а також їхніх заступників.

О 15:00 відбудуться парламентські слухання на тему: "Про стан і перспективи розвитку військової організації та сектору безпеки".

Нагадаємо, фракція Партії регіонів проти створення тимчасової слідчої комісії парламенту для розслідування ситуації з непритомністю екс-прем'єрки 6 січня.

10 січня перший заступник голови партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що 6 січня екс-прем'єр знепритомніла після того, як прийняла ліки від гострої респіраторної вірусної інфекції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram