ГоловнаПолітика

Дочка Тимошенко: влада не хоче визнавати реального ставлення до себе з боку Європи

Нинішня влада маніпулює свідомістю громадян.

Дочка Тимошенко: влада не хоче визнавати реального ставлення до себе з боку Європи
Фото: novostiua.net

Деякі європейські політики вже почали застосовувати певні обмеження щодо діючої української влади.

Про це заявила дочка Юлії Тимошенко Євгенія, йдеться в повідомленні на офіційному сайті Тимошенко.

Дочка Тимошенко наголошує, що саме таким чином можна розцінити той факт, що президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу і голова Європейської Ради Герман ван Ромпей не знайшли часу для зустрічі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим під час його візиту в Брюссель.

"Я не політик, але мені здається, що влада не хоче визнавати реальну ситуацію: європейські політики не хочуть подавати руку і спілкуватися з тими, хто причетний до політичних репресій", - цитують у повідомленні Євгенію.

Вона підкреслює, що нинішня влада маніпулює свідомістю громадян, і не тільки в ситуації з її матір'ю.

"Мені дивно чути, коли представники уряду "пояснюють" громадянам на своїх телеканалах, що санкції, які можуть бути застосовані проти них, стосуються не влади, а безпосередньо людей. Це не просто спотворення реальної ситуації. Це відверта брехня і пропаганда, спрямована на дискредитацію опозиційних сил. Влада використовує всі засоби, щоб відволікти увагу громадян від своїх незаконних дій", - цитується Євгенія Тимошенко.

Вона підкреслює, що європейські політики наразі дипломатично натякають, але певні обмеження щодо представників влади де-факто можна побачити дедалі частіше.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко пояснив той факт, що Азаров не зустрівся під час свого візиту в Бельгію з Ван Ромеєм і Баррозу, їх щільним графіком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram