ГоловнаПолітика

Протасевич зазначив, що умови в лікарні Тимошенко відповідають європейському рівню

Зустріч Тимошенко з політиками відбувалася без сторонніх.

Протасевич зазначив, що умови в лікарні Тимошенко відповідають європейському рівню
Фото: openbelarus.org

Віце-голова Європарламенту Яцек Протасевич після закінчення зустрічі з ув'язненою екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко заявив, що умови, створені для медичного догляду, та медичне обладнання закладу відповідають європейському рівню.

Про це під під час брифінгу заявив заступник начальника управління Пенітенціарної служби в Харківській області Андрій Лапінський.

Також Лапінський повідомив, що зустріч відбулася в супроводі консула Польщі в Харкові. В цілому зустріч тривала близько 2 годин і була конфіденційною, тобто на ній не було представників Пенітенціарної служби України.

"Після зустрічі пан Яцек висловив вдячність за можливість поспілкуватися з Тимошенко, за те, що не було обмежень у часі", - сказав Лапінський.

За його словами, Протасевич відзначив умови лікарні, високо оцінив медичне обладнання та підкреслив, що умови для лікування організовані на європейському рівні.

Як повідомив Лапінський, єврочиновник вважає, що створені умови мають позитивно вплинути на динаміку лікування Тимошенко.

Як повідомляли раніше віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич прибув до Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" для зустрічі з Юлією Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram