ГоловнаПолітика

Яцуба пообіцяв зважати на інтереси кримських татар

Губернатор закликав кримських татар і надалі працювати на благо рідного міста.

Яцуба пообіцяв зважати на інтереси кримських татар
Фото: Макс Левин

Голова Севастопольської міської держадміністрації Володимир Яцуба пообіцяв, що в усіх створюваних у місті кооперативах і об'єднаннях зважатимуть на інтереси кримських татар.

Про це Яцуба заявив сьогодні на

жалобному мітингу біля пам'ятника жертвам депортації.

За словами Яцуби, головним досягненням минулих років є та атмосфера взаємної довіри і поваги, що запанувала у Севастополі. Як стверджує губернатор, у Севастополі, в усіх селищних радах, у міських об'єднаннях із земельних питань підготовлено пропозиції тієї землі, яку за допомогою прокуратури вдалося повернути у власність міської громади.

"І я можу пообіцяти, що в усіх кооперативах, об'єднаннях, які будуть створюватися в місті Севастополі, ми будемо разом з керівництвом громади кримськотатарського народу зважати на інтереси кримських татар", - зазначив він.

Також Яцуба пообіцяв, що влада міста намагатиметься активізувати зведення житлового будинку для депортованих, спорудження якого за кошти держбюджету триває вже кілька років і, очевидно, затяглося.

Яцуба закликав учасників мітингу і надалі дружно працювати на благо рідного міста.

Учасники мітингу-реквієму поклали квіти до підніжжя пам'ятника жертвам депортації. У мітингу також узяли участь голова міської ради Юрій Дойников, представники духовенства, національно-культурних товариств Севастополя, громадських організацій.

Нагадаємо, сьогодні в Сімферополі на площі ім. Леніна пройшов усекримський жалобний мітинг, присвячений 68-й річниці депортації кримськотатарського народу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram