ГоловнаПолітика

Прокуратура: син Щербаня нікого не вбивав

Прокуратура Донецької області спростовує заяву Москаля.

Прокуратура: син Щербаня нікого не вбивав
Фото: segodnya.ua

Прокуратура Донецької області спростовує заяву депутата Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Геннадія Москаля про причетність депутата Донецької обласної ради Руслана Щербаня до вбивства людини через необережність на полюванні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

У повідомленні наголошено, що 18 березня 2012 року на полюванні в угіддях "Маякське лісництво" Слов'янського району Донецької області вбито з необережності мешканця Донецька на прізвище Дроздов.

За цим фактом органи міліції Донецької області розслідують кримінальну справу згідно з ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу (вбивство з необережності).

Прес-служба повідомляє, що під час слідчо-оперативних заходів встановлено особу підозрюваного у скоєнні злочину.

При цьому, як наголошує прокуратура, причетності Щербаня до вбивства, згідно з матеріалами досудового слідства, не встановлено.

Підозрюваному, імені котрого не розголошують в інтересах слідства, обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Зараз у справі проведено низку судових експертиз, які підтверджують причетність цієї особи до скоєння злочину.

Досудове слідство у справі заплановано завершити в травні цього року.

Нагадаємо, 17 травня прес-служба Москаля поширила його заяву про те, що 18 лютого 2012 року біля села Сидорове Слов'янського району Донецької області було знайдено труп 26-річного жителя Донецька Дроздова.

За словами депутата, йому стало відомо від співробітників Міністерства внутрішніх справ, що вбивство в лісі під час полювання скоїв Щербань зі своїм товаришем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram