ГоловнаПолітика

Б'ютівці вимагають припинити "аморальну" зйомку Тимошенко

Опозиція хоче покарати винуватців.

Б'ютівці вимагають припинити "аморальну" зйомку Тимошенко
Фото: Макс Левин

Б'ютівці вимагають припинити відеозйомку в палаті екс-прем'єра Юлії Тимошенко і покарати тих, хто оприлюднив її розпорядок дня.

Про це з трибуни Верховної Ради заявив лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

"Ми вимагаємо припинити аморальну і незаконну відеозйомку в лікарняній палаті, де проводять лікування та процедури", - сказав він.

Окрім того, за словами Кожем'якіна, опозиція вимагає припинити незаконне чергування в палаті Тимошенко чоловіків-офіцерів.

"Ми також вимагаємо порушити кримінальну справу стосовно посадових осіб Міністерства охорони здоров'я та Державної пенітенціарної служби України, які, всупереч чинному законодавству, поширили в ЗМІ медичну інформацію про стан здоров'я та процес лікування Юлії Тимошенко", - наголосив Кожем'якін.

Окрім того, він зазначив, що опозиція вимагає розслідувати факт тиску на представників німецької клініки "Шаріте", припинити політичні репресії тощо.

"Сьогодні фракція Блоку Юлії Тимошенко ухвалила рішення не брати участі в цьому засіданні (парламенту), тому що ми не хочемо бути статистами в цьому залі", - сказав лідер БЮТ-Б.

Як ми вже повідомляли, депутати від БЮТ покинули засідання у Верховній Раді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram