ГоловнаПолітика

Ахметов пообіцяв Януковичу побудувати новий медцентр у Донецьку

Проект повинен з'явитися найближчим часом.

Ахметов пообіцяв Януковичу побудувати новий медцентр у Донецьку
Фото: segodnya.ua

Бізнесмен Рінат Ахметов висловив готовність побудувати в Донецьку сучасний центр невідкладної медичної допомоги.

Про це заявив Президент України Віктор Янукович у Донецьку, виступаючи на зустрічі з діловими колами та керівниками Донецької області.

"Відомий народний депутат Рінат Леонідович Ахметов уніс таку пропозицію і сказав мені про те, що давно над цим думав, а зараз, мабуть, настав час спорудити в Донецьку найсучасніший центр невідкладної медичної допомоги", - сказав глава держави.

Він додав, що цей центр буде "міжрегіонального рівня, щоб з усіх довколишніх регіонів можна було обслуговувати в цьому центрі людей, коли потрібно прийти на допомогу".

За словами Януковича, "концепція створення такого центру первинної медичної допомоги готова, а проект, наскільки я розумію, найближчим часом теж буде".

Однак глава держави зазначив, що для створення такого центру потрібні не тільки гроші, необхідно створити в регіоні відповідний контроль за використанням наданих матеріальних ресурсів. "Але одна річ - виділити кошти, зовсім інша - як їх раціонально використовувати, щоб був відповідний громадський контроль. І тут вже, звичайно, це питання обласної державної адміністрації. Це нам із вами потрібно буде в обов'язковому порядку робити", - заявив В. Янукович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram