ГоловнаПолітика

Чечетов назвав економічні обіцянки опозиції жахливими

У Партії регіонів не побачили на Форумі опозиції "найяскравіших гравців опозиційного фронту".

Чечетов назвав економічні обіцянки опозиції жахливими
Фото: http://ukrday.com.ua

Економічні обіцянки опозиції, що їх озвучив лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк, - це жахливий популізм, вважає нардеп фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Розкидаючись необґрунтованими популістськими заявами, називаючи себе при цьому професійним економістом, Арсеній Яценюк просто-напросто демонструє дилетантство", - зазначив депутат.

За словами парламентарія, збори опозиції на Михайлівській площі побудовано на обмані, оскільки насправді проголошеної єдності в рядах опонентів влади не існує. "Яскравих гравців опозиційного фронту там не було, при чому саме тих, рейтинг яких різко йде вгору. Кличко не прийшов на форум, щоб не втратити в рейтингу, тому що зрозумів, що його просто хочуть використати. Дуже прогресує другий лідер опозиції - Наталія Королевська, проте її там теж не було, так само, як і Гриценка з Тягнибоком. Там зібралося кодло, яке складається з двох політичних сил", - зазначив він.

"Вони обіцяють ліквідувати депутатську недоторканність. Але навіщо чекати виборів, коли Партія регіонів поставила на голосування ще півроку тому законопроект про ліквідацію депутатської недоторканності, а опозиція його проігнорувала. 2005 року в них був величезний кредит довіри і все одно вони нічого не зробили для країни", - підсумував Михайло Чечетов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram