ГоловнаПолітика

Олександр Тимошенко: бойкот Євро-2012 є логічною відповіддю на дії української влади

Тимошенко передав колишньому чеському сенаторові персональний список осіб, проти яких доцільно застосувати санкції.

Олександр Тимошенко: бойкот Євро-2012 є логічною відповіддю на дії української влади
архивное фото
Фото: Макс Левин

Бойкот європейськими лідерами української частини чемпіонату Європи з футболу є логічною відповіддю на створення диктатури і тоталітаризму в Україні.

Про це сказав чоловік Ю. Тимошенко Олександр сьогодні під час зустрічі з колишнім чеським сенатором від Цивільно-демократичної партії Властімілом Сегналом, який 29 квітня почав голодування на знак солідарності з екс-прем'єром України.

"Звісно, нам, як громадянам і патріотам України, прикро, що на державу чекає ізоляція, адже Євро-2012 - це велика подія для України, на яку всі так довго чекали. Але, з іншого боку, нам зрозумілі і побоювання керівників європейських держав за своїх громадян, які не можуть бути при такому режимі в цілковитій безпеці. Тому перенесення фіналу турніру в будь-яку іншу країну видається єдино можливим політичним кроком", - сказав Олександр Тимошенко.

Чоловік Юлії Тимошенко також наполягає на необхідності введення персональних санкцій проти представників влади, зокрема обмеження в'їзду та заморожування банківських активів щонайменше на 10 років.

"Нехай вони доведуть, що ці кошти отримали чесно", - сказав він.

Олександр Тимошенко передав колишньому чеському сенаторові персональний список осіб, проти яких доцільно застосувати санкції.

Нагадаємо, Олександр Тимошенко на початку січня отримав політичний притулок у Чехії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram