ГоловнаПолітика

Тернопільському "свободівцю" зламали ніс

Депутат має намір подавати скаргу в прокуратуру.

Тернопільському "свободівцю" зламали ніс
Фото: стоп-кадр из видео zik.ua

Вчора голові тернопільської "Свободи" Роману Навроцькому зламали ніс під час інциденту з комуністами.

Про це заявив сам Навроцький.

Він нагадав, що вчора під час спроби представників партії перешкодити комуністам провести свій захід в Парку Слави його разом з однопартійцем, заступником голови Тернопільської районної ради Романом Наконечним та іншими учасниками акції правоохоронці, заломивши назад руки, вивели з місця події та помістили в автозак.

Після того, як його відпустили з міліції, Навроцький відчув біль і звернувся до судмедекспертів, щоб зняти побої.

"У мене зафіксували синці на руках, які залишилися від наручників, невеликий розрив шкіри між вказівним і великим пальцями руки, синець і запечену кров на шиї від удушення. Крім того, встановили закритий перелом носа. Відповідно, сьогодні буду звертатися до прокуратури", - сказав Роман Навроцький.

В обласній прокуратурі повідомили, що міська прокуратура вже почала перевірку за фактом подій, які відбулися в Парку Слави на День Перемоги.

Зараз за фактом інциденту прокуратурою Тернополя здійснюється дослідча перевірка в порядку ст. 97 Кримінально-процесуального кодексу України, за результатами якої оцінять законність дій як працівників міліції, так і представників ВО "Свобода".

Перевірку взяла на контроль прокуратура області.

Нагадаємо, 9 травня в Тернополі представники ВО "Свобода" спробували перешкодити комуністам провести свою акцію в Парку Слави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram