ГоловнаПолітика

Львівські перевізники відмовляються везти опозиціонерів до Києва

Також неможливо придбати квитки на поїзд для групової поїздки.

Львівські перевізники відмовляються везти опозиціонерів до Києва
Фото: glavred.info

Львівські компанії, які займаються пасажирськими перевезеннями, масово відмовляються надавати в оренду транспорт для поїздки на Форум Об'єднаної опозиції, який відбудеться в Києві 12 травня.

Про це повідомив лідер Львівської "Батьківщини" Роман Ілик, який очолить делегацію від Львівщини, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За його словами, також неможливо придбати квитки на поїзд для групової поїздки людей. "Забезпечити організований проїзд до Києва ні автобусами, ані залізничним транспортом неможливо. Партійці купують квитки на потяг індивідуально, частина буде їхати власним автотранспортом", - зазначив Ілик.

Усього від Львівської "Батьківщини" участь у Форумі візьмуть понад 50 партійців, хоча бажаючих було значно більше. Ілик зазначив, що такі відмови від автоперевізників в офісі "Батьківщини" отримують не вперше.

Нагадаємо, 23 квітня партії "Батьківщина" та "Фронт Змін" підписали Декларацію єдності для перемоги на парламентських виборах.

Усього до складу Об'єднаної опозиції, яка спільно йде на парламентські вибори 2012 року, увійшли шість партій: "Батьківщина", "Фронт Змін", Народний Рух України, "Народна самооборона", "За Україну!", "Реформи і порядок".

Як відомо, в суботу, 12 травня на Михайлівській площі в Києві відбудеться Форум Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram