ГоловнаПолітика

Євгенія Тимошенко: тюремники відмовляються передавати мамі харчі

Сім'я Тимошенко зібрала харчі, необхідні для виходу з голодування.

Євгенія Тимошенко: тюремники відмовляються передавати мамі харчі
Фото: novostiua.net

Сім'я Юлії Тимошенко, за рекомендаціями німецького лікаря Хармса, зібрала продукти харчування, необхідні для виведення екс-прем'єра з тривалого голодування, однак тюремники відмовляються передавати їх.

Про це заявила на брифінгу для журналістів донька Юлії Тимошенко Євгенія, повідомляє власний кореспондент ІА "Міст-Харків".

При цьому Євгенія припускає, що її мати продовжує голодування, "адже тих продуктів, які були рекомендовані лікарем Хармсом, у раціоні колонії немає".

Також донька Тимошенко нагадала, що лікар звертав увагу, що починати медикаментозне лікування Юлії Тимошенко можна тільки після виведення її з голодування, на що знадобиться не менш ніж 10 днів.

Євгенія Тимошенко також нагадала, що лікар Хармс зазначав, що стан Юлії Тимошенко дуже тяжкий і лікування необхідно починати негайно, інакше можливі важкі наслідки, навіть інвалідизація.

Нагадаємо, раніше Сергій Власенко заявив, що його і доньку Тимошенко Євгенію не пустили сьогодні до екс-прем'єра в лікарню.

Нагадаємо, 9 травня екс-прем'єра перевезли з тюремної камери в лікарняну палату. За її лікування відразу взявся німецький лікар, який днями спеціально прибув в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram