ГоловнаПолітика

Тимошенко пишається мужністю ветеранів

Екс-прем'єр вірить, що ветерани залишаться для нащадків яскравим прикладом справжнього ставлення до країни.

Тимошенко пишається мужністю ветеранів
Фото: tymoshenko.ua

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко привітала ветеранів і дітей війни з 67-ю річницею Великої Перемоги.

Про це йдеться в привітанні Юлії Тимошенко, яке вона передала з Качанівській колонії, повідомляє сайт "Батьківщини".

"Від усього серця вітаю Вас зі святом Перемоги! У цей великий день ми з вдячністю згадуємо всіх, хто був причетний до цього доленосного свята - наших батьків, дідів, мам, бабусь. І чоловіки, і жінки, і навіть діти в ті важкі роки щодня наближували Перемогу!" - йдеться в привітанні.

Також Тимошенко подякувала ветеранам за силу і мужність.

"Спасибі Вам за подвиг, силу духу, за те, що не втрачали надію і вірили у власні сили, у велику Перемогу! Пишаюся тим, що, пройшовши горнило жорстокої війни, Ви залишилися сильними, мудрими, змогли відновити країну і подарувати нам щасливе мирне життя", - сказала Тимошенко.

Водночас екс-прем'єр зазначила, що, незважаючи на те що, від великої Перемоги нас відділяє багато років, подвиг ветеранів завжди будуть пам'ятати діти, внуки, всі ми.

"Тому що Ви зберегли головне - життя! Ви зберегли людство, подарували мирне небо над головою. Ви - приклад героїзму, патріотизму, чого так не вистачає сьогодні! Я вірю, що і через сто, і через двісті років Ви залишитеся для нащадків яскравим прикладом істинного ставлення до країни, її майбутнього, свого народу. Спасибі Вам за цю велику самопожертву і терпіння. Знаю, що всі ми в неоплатному боргу перед всіма вами, і вірю, що, врешті-решт, зможемо зробити Ваше життя гідним, бо якщо є в країні справжня еліта - це Ви!

Вірю, що історична правда, пам'ять про Ваш подвиг заради Великої Перемоги буде жити вічно!

У цей святковий день хочу побажати Вам життєвих сил і енергії, міцного здоров'я, довголіття і щасливого життя! Нехай у Вашому житті все буде добре!" - зазначила Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram