ГоловнаПолітика

У ПР думають, що Карпачова захопилася грою в "побиту Тимошенко"

Колишній омбудсмен хоче в партійні списки опозиції?

У ПР думають, що Карпачова захопилася грою в "побиту Тимошенко"
Фото: Макс Левин

Заява екс-омбудсмена Ніни Карпачової про підробку її звернення в прокуратуру - абсурдна.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Олег Надоша, якого цитує прес-служба партії.

"Карпачова як юрист розуміє, що кроки прокуратури цілком законні", - підкреслив депутат. "І знає, що підробкою займалася вона сама, а не прокурори, які в рамках закону відреагували на її заяви", - додав він.

"Але колишній омбудсмен так захопилася грою в "побиту Тимошенко", що своїми діями "підвела під монастир" колег, яких змусила поставити підписи під сфальсифікованим документом", - зазначив Надоша.

На сьогодні мені надійшло дві пропозиції. Перша - від Президента: зайняти пост Лутковської, тобто представляти інтереси України в Європейському суді. Але для мене це морально неприйнятно, оскільки пов\'язано не із захистом прав людини, а із захистом інтересів держави. Друга пропозиція полягала в тому, щоб іти за списком Партії регіонів. Там не вистачає жінок, а авторитетних - тим паче

— Ніна Карпачова

"Я думаю, що її співробітники можуть звернутися і до суду із заявами про тиск на них, про оприлюднення без їхнього відома документа, у який були внесені невідомі їм правки", - зазначив парламентарій.

"При цьому дуже схоже на те, що всі нинішні заяви екс-обмудсмена обумовлені лише її бажанням заручитися підтримкою опозиції з метою залишитися в політиці. Цілком можливо, що навіть бути обраною народним депутатом за списками політсили Тимошенко", - резюмував Надоша.

Як відомо, в понеділок Карпачова заявила, що прокуратура підмінила її звернення до генпрокурора щодо інциденту з побиттям екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram