ГоловнаПолітика

ПР: поведінка Тимошенко має відкрити Європі очі

Регіонали вважають, що екс-прем'єр відмовляється від лікування, щоб відтягнути судовий процес.

ПР: поведінка Тимошенко має відкрити Європі очі
Фото: mynews-in.net

Єдиною істинною причиною відмови екс-прем'єра Юлії Тимошенко від лікування у провідного німецького медика є бажання якомога більше відтягнути содові засідання.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Владислав Забарський, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Влада в Україні зробила все можливе, щоб задовольнити вимоги Тимошенко. Німеччина, наприклад, вже тричі надсилала лікарів для огляду екс-прем'єра. Однак пані Тимошенко вкотре відмовляється від лікування. Цього разу - у провідного німецького лікаря", - сказав Забарський.

Він переконаний, зміна думки Тимошенко про необхідність лікування "виглядає комічно".

"Уранці вона категорично відмовляється, а ввечері вустами доньки розповідає пресі про бажання співпрацювати з лікарями", - додав Забарський.

Така поведінка засудженої, на його думку, "має, нарешті, відкрити Європі очі на дії колишньої голови уряду, яка навмисно відтягує судове засідання".

"Канцлер Німеччини Анґела Меркель особисто закликала Тимошенко розпочати лікування, але екс-прем'єр-міністр знову відмовилася. До неї приїжджало вже стільки медиків, скільки простому українцеві навіть складно уявити", - зазначив Забарський.

На його думку, в черговій відмові Тимошенко від лікування немає нічого дивного.

"Це ще раз підтверджує, що вона симулює свою хворобу. Я цілком відповідально заявляю, що влада зробила все можливе, щоб задовольнити примхи Юлії Тимошенко. Тепер співвітчизники повинні самостійно зробити висновки, наскільки вона хвора і чого саме хоче домогтися, обманюючи народ і міжнародну спільноту", - резюмував депутат.

Як повідомляли раніше, пенітенціарна служба України повідомила, що Тимошенко відмовилася почати сьогодні рекомендований їй німецькими та українськими лікарями курс реабілітаційних процедур в умовах лікарні "Укрзалізниці".

Разом із тим перший заступник міністра охорони здоров'я України, керівник міжнародної медичної комісії Раїса Моісеєнко повідомила, що Тимошенко висловила намір переїхати до лікарні "Укрзалізниці" в Харкові завтра, 9 травня.

Засуджену екс-прем'єрку лікуватиме німецький фахівець за підтримки українських лікарів.

Нагадаємо, Київський районний суд Харкова до 21 травня відклав розгляд справи Тимошенко про діяльність корпорації ЄЕСУ. Суддя Костянтин Садовський зважив на клопотання адвокатів призупинити розгляд справи Тимошенко до її одужання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram