ГоловнаПолітика

Принц Вільям проігнорує Євро-2012

Але з Тимошенко це не пов'язано?

Принц Вільям проігнорує Євро-2012
Фото: http://www.digitaljournal.com

Онук британської королеви, принц Вільям не поїде в Україну на чемпіонат Європи з футболу і не буде присутній на матчах збірної Англії.

Про це повідомила сьогодні лондонська недільна газета "Дейлі телеграф".

Принц Вільям є президентом Футбольної асоціації Англії. Заснована восени 1863 року, вона здійснює загальне управління англійським футболом.

Очікували, що принц Вільям як голови Футбольної асоціації буде присутній на матчах збірної Англії, які відбудуться в червні в Донецьку та Києві. Однак тепер стало відомо, що він не поїде в Україну.

"Відсутність Вільяма стане ще одним ударом по Євро-2012 після того, як низка європейських лідерів заявили, що мають намір бойкотувати ігри у зв'язку з повідомленнями про порушення прав людини стосовно Юлії Тимошенко", - зазначає видання.

Між тим палацові представники повідомляють, що нинішнє рішення принца "ніяк не пов'язане з політичною ситуацією, що склалася в Україні".

Попри це, "Санді телеграф" повідомляє, що екс-прем'єр-міністр Ю. Тимошенко, яка відбуває 7-річне тюремне ув'язнення, скерувала спеціальне послання лідерам Європи, в якому закликала їх "посилити тиск на уряд України в період перед початком Євро-2012".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram