ГоловнаПолітика

Донька Тимошенко рада бойкоту Євро-2012

Євгенія вдячна Європі, що зіпсувала свято Януковичеві.

Донька Тимошенко рада бойкоту Євро-2012

Рішення європейських країн бойкотувати футбольні матчі Євро-2012, які пройдуть в Україні, є справедливою реакцією, спрямованою проти режиму Віктора Януковича.

Про це сказала донька екс-прем'єра Євгенія Тимошенко в інтерв'ю ВВС, повідомляє персональний сайт Юлії Тимошенко.

"Як українка, я впевнена, що більшість людей в Україні теж так думають, ми ніколи не хотіли, щоб Україна була ізольованою. Власне навпаки, ми хотіли, щоб чемпіонат Європи став святом спорту, свободи, хорошого настрою, щоб Україна просувалася до європейських принципів у політиці, спорті, в економіці, повсюдно... Але цей привід дискредитували дії режиму", - сказала Євгенія.

Донька Тимошенко зазначила, що сім'ї політв'язнів вдячні демократичному світу за таку реакцію: "Ми вдячні лідерам демократичних країн за те, що вони відмовилися стояти поруч із людиною, яка не може покласти край репресіям і тортурам у своїй країні".

Перед цим Представництво Євросоюзу в Україні заявило, що ніхто з єврокомісарів не братиме участі в заходах, присвячених Євро-2012 в Україні.

Також про своє рішення бойкотувати єврочемпіонат з футболу заявили президент Європарламенту Мартін Шульц,

прем'єр-міністр Швеції Фредрік Рейнфельдт, міністр закордонних справ Бельгії Дідьє Рейндерс, а також інші політики Бельгії, Нідерландів, Австрії й Італії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram