ГоловнаПолітика

Львівські депутати поговорять про червоні прапори просто неба

Планують зібратися 8 травня о 17.00.

Львівські депутати поговорять про червоні прапори просто неба
Фото: obozrevatel.com

Сьогодні депутати Львівської міськради від ВО "Свобода" зібрали необхідну кількість голосів для проведення позачергової сесії, на якій розглядатимуть одне питання - заборону використання комуністичної і нацистської символіки у Львові.

Про це повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

"Місце і час проведення сесії просто неба ми вибрали не випадково. 8 травня у світі вшановують пам'ять жертв Другої світової війни, а час зборів - о 17.00 - визначено, зважаючи на те, що львів'яни після робочого дня можуть долучитися до обговорення питання, винесеного на сесію", - зазначив Р. Кошулинський.

Своєю чергою, голова Львівської обласної організації Антифашистського комітету України Олександр Калинюк повідомив, що 9 травня у Львові представники КПУ, Антифашистського комітету України, ПСПУ, Російського товариства ім. О. Пушкіна та низки ветеранських і громадських організацій Львівської області планують проведення на Марсовому полі панахиди за загиблими воїнами-визволителям Львова й урочистого мітингу з нагоди Дня Перемоги. Усі заходи учасники мають намір проводити з партійною символікою, в тому числі і з прапором Перемоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram