ГоловнаПолітика

Янукович подякував ветеранам і подарував їм годинники

Президент привітав ветеранів із прийдешнім святом Перемоги.

Янукович подякував ветеранам і подарував їм годинники
Фото: poltava.pl.ua

Перемога у Великій Вітчизняній війні сприяла утвердженню гуманістичних цінностей сучасного світу.

Про це заявив Президент України

Віктор Янукович під час зустрічі з ветеранами в Києві, повідомили в прес-службі голови держави.

"Саме завдяки духовній цілісності наших батьків і дідів, мужності поряд із милосердям стало можливим утвердження тих гуманістичних цінностей, якими зараз пишається цивілізований світ", - сказав він.

Президент наголосив, що українці навіть найважчої миті своєї історії зберігали гуманістичний світогляд. "Упевнений, що саме ці риси нашого народу стали визначальними на шляху до Великої Перемоги", - зазначив він.

Керівник держави привітав ветеранів із прийдешнім святом і подякував їм за внесок у здобуття Перемоги.

"Сучасна цивілізація, всі її новітні досягнення, технології та благополуччя зобов'язані своїм існуванням простим солдатам і офіцерам, які зламали хребет гітлерівському Третьому рейху. Вам, ветеранам і героям, - наш низький уклін і вічна шана", - сказав Янукович.

Звертаючись на зустрічі до дітей, Віктор Янукович закликав їх бути гідними старшого покоління.

"Користайте з кожної нагоди спілкування з нашими ветеранами. Будьте гідними їх у своїх намірах і вчинках. Плекайте в собі віру в добро та справедливість. Любіть цю землю так само віддано, як наші батьки і діди, і передавайте цю любов наступним поколінням українців", - підкреслив глава держави.

Присутні вшанували пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання. На згадку про зустріч було зроблено фото ветеранів із Президентом. Ветерани також отримали в подарунок годинники.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram