ГоловнаПолітика

Янукович похвалив МОЗ

Президент відзначив якісну роботу медиків у наданні допомоги постраждалим від вибухів у Дніпропетровську.

Янукович похвалив МОЗ
Фото: president.gov.ua

Модернізована система надання швидкої допомоги,яка упроваджується в межах реалізації медичної реформи, підтвердила свою ефективність під час дніпропетровських подій, тому необхідно прискорити її розвиток.

Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час засідання координаційного штабу, створеного за його дорученням для розслідування вибухів 27 квітня у Дніпропетровську, повідомляє прес-служба Глави держави.

Янукович звернув увагу на якісну роботу медиків у наданні допомоги постраждалим внаслідок вибухів 27 квітня. Саме завдяки своєчасній допомозі вдалося врятувати життя людей, зазначив він.

"Це означає, що система швидкої допомоги, яку ми упроваджуємо в цілому в Україні, себе виправдовує в таких екстремальних умовах - вона працює, можна сказати, бездоганно. Її тільки треба швидше розвивати", - зазначив Янукович, звертаючись до віце-прем'єр-міністра - міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової.

Нагадаємо, за офіційними даними, в Дніпропетровську 27 квітня сталося чотири вибухи, внаслідок яких постраждало 30 людей. Міліція порушила кримінальну справу за статтею "теракт".

Президент призначив винагороду в розмірі 2 млн грн за інформацію про злочинців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram