ГоловнаПолітика

Янукович випереджає рейтинг Тимошенко на 8%

На третьому місці - лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.

Янукович випереджає рейтинг Тимошенко на 8%

У президентському рейтингу діючий Глава держави Віктор Янукович випереджає екс-прем'єра Юлію Тимошенко на 8%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 12-24 квітня.

Якщо б у другій половині квітня проходили вибори Президента, то за Януковича проголосували б 19,3%, за Тимошенко - 10,8%. За лідера партії "УДАР" Віталія Кличка готові віддати голоси 7,7%.

Далі голоси опитаних розподілилися так: лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк - 7,5%, лідер Компартії Петро Симоненко - 4,8%, віце-прем'єр Сергій Тігіпко - 3,4%, лідер партії "Україна - Вперед!" Наталія Королевська - 2,8%, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко - 2,1%, лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок - 1,6%.

Методом інтерв'ю опитано 2040 респондентів, які проживають у всіх областях України (з містом Києвом включно ) та в Криму за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн-ефекту 1,5) не перевищує 3,3% для показників, близьких до 50%, 2,8% - для показників, близьких до 25%, 2,0% - для показників, близьких до 10%, 1,4% - для показників, близьких до 5%.

Як повідомляли 14 березня, 16,8% опитаних Київським міжнародним інститутом соціології готові проголосувати за діючого Президента Віктора Януковича на президентських виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram