ГоловнаПолітика

Кличко не прийняв пропозиції Яценюка

"УДАР" іде на вибори окремим партійним списком.

Кличко не прийняв пропозиції Яценюка
Фото: http://kyiv.klichko.org

Віталій Кличко вкотре повідомив, що його партія "УДАР" піде на парламентські вибори самостійно, окремим партійним списком.

"Я ще раз хочу підкреслити: "УДАР" іде на вибори окремим партійним списком. Адже ми не можемо дозволити собі втратити жоден голос. У парламенті ми об'єднаємося з іншими опозиційними силами. Навіть якщо опозиція і буде в меншості, альянсів з Партією регіонів і її сателітами не буде ніколи", - сказав він, виступаючи перед учасниками і гостями партійного з'їзду, який проходить у суботу в Запоріжжі.

Кличко закликав колег з опозиційних сил провести перевірку кандидатів у народні депутати на відповідність критеріям моральності, професіоналізму і згуртованості.

Він висловив готовність підтримувати тих опозиційних кандидатів у мажоритарних округах, які мають найвищий рейтинг. "Шановні колеги по опозиції, проведімо спільно опитування громадської думки. Нехай виборці і тільки виборці в кожному окрузі самі визначать, хто з опозиційних кандидатів має більше шансів представляти їх у парламенті. Ми будемо підтримувати тих опозиційних кандидатів, чий рейтинг буде високим, і не повторимо помилок минулих виборів в Обухові та Києві", - зазначив лідер "УДАРу".

Кличко наголосив, що

за його партію готові голосувати 10% українців. Політик додав, що з'їзд партії проходить у Запоріжжі, оскільки "це легендарна земля, де жили вільні люди - козаки, які захищали свою честь і гідність". Цих якостей, на його думку, сьогодні не вистачає українцям. "УДАР" - правоцентристська сила, яка повинна створити серйозну протидію владі. Благополуччя України вимірюється не золотом у резиденції президента, а благополуччям громадян країни. Ми починаємо бій за Україну", - заявив він.

Нагадаємо, вчора нардеп Арсеній

Яценюк запропонував Кличкові долучитися до об'єднаного партійного списку опозиції й "зробити" владу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram