ГоловнаПолітика

Тимошенко продовжать судити 21 травня

Прохання екс-прем'єра про перенесення засідання задовольнили.

Тимошенко продовжать судити 21 травня
архивное фото
Фото: Макс Левин

Київський районний суд Харкова оголосив перерву в розгляді по суті кримінальної справи щодо махінацій в ЄЕСУ стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко до 21 травня.

Про це повідомив на засіданні суддя Костянтин Садовський, інформує кореспондент ІА "МІСТ-Харків".

Раніше Юлія Тимошенко, яку не доправили на засідання суду, звернулася з письмовою заявою про перенесення розгляду справи до її одужання.

Як було зазначено в заяві, висновок про те, що Юлія Тимошенко не може брати участь у засіданні, зробили лікарі міжнародної комісії, які обстежили її 13 квітня.

У зв'язку з цим екс-прем'єр звернулася до суду з проханням перенести розгляд справи до того часу, коли стан здоров'я дозволить їй узяти участь у засіданні.

Своєю чергою, представник держобвинувачення прокурор Віктор Лобач заявив, що на запит прокуратури з Качанівської виправної колонії надійшла відповідь, в якій сказано, що для обстеження Юлії Тимошенко буде створено нову комісію, для проведення додаткового огляду знадобиться один-два тижні.

В. Лобач заявив, що прокуратура не проти перенесення засідання до моменту представлення висновку про стан здоров'я Ю. Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram