ГоловнаПолітика

У ПР не вірять незалежним судмедекспертам

На думку Владислава Забарського, вони не несуть професійної відповідальності за зроблені висновки.

У ПР не вірять незалежним судмедекспертам
Фото: mynews-in.net

Нардеп від Партії регіонів Владислав Забарський вважає, що висновки незалежних судмедекспертів про те, що Юлії Тимошенко завдавали побоїв, не заслуговують довіри.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Висновок про наявність синців, який з'явився в ЗМІ, абсолютно безперспективний. Люди, які його робили, вже не працюють у цій сфері, їхні твердження базуються на неякісних фотографіях", - зазначив В. Забарський.

"Вони не несуть професійної відповідальності за зроблені висновки. Вони не оглядали пацієнтку й не бачили ніяких медичних документів", - наголосив депутат.

Водночас він акцентував увагу на тому, що слід провести повний медогляд Ю. Тимошенко, і екс-прем'єр має дати на нього свою згоду, щоб розвіяти всі сумніви щодо цих синців.

"Тимошенко повинна дати згоду на огляд судовим медекспертам у присутності її адвоката. Тоді результат експертизи буде правдивим і достовірним", - переконаний парламентарій.

Нагадаємо, в ЗМІ з'явилися висновки судово-медичної експертизи на підставі фотографій каліцтв Юлії Тимошенко, що їх надала омбудсмен Ніна Карпачова. Згідно з фото, тілесних ушкоджень завдано в строк від 4 до 6 днів із моменту їх фотофіксації.

Водно

час начальник медчастини Качанівської колонії, черговий лікар і чергова медсестра в акті медичного огляду від 24 квітня визнали існування синців у Юлії Тимошенко, але встановили інший термін їх появи - одна-дві доби.

Ю. Тимошенко заявляла, що її побили 20 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram