ГоловнаСуспільствоПодії

Акордеоніст Завадський побоюється за своє життя

Заслужений артист заявляє про порушення в СІЗО.

Акордеоніст Завадський побоюється за своє життя
Фото: orlenko.do.am

Відомий акордеоніст Ігор Завадський, якого підозрюють у розбещенні дітей, заявляє про погрози його життю від ув'язнених Лук'янівського СІЗО, де його утримують під вартою.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Факти".

"Це роблять в'язні, вони погрожують, що у в'язниці "зі мною станеться нещасний випадок і до виходу на свободу я не доживу"... На це мене завчасно налаштовували співробітники Шевченківського РУВС, погрожуючи, що зроблять усе від них залежне, щоби в СІЗО мене довели до самогубства", - повідомив І. Завадський.

Він також зазначив, що протягом останніх 13 років йому постійно погрожували недоброзичливці.

"Підпалювали мою квартиру, били, влаштовували цькування в пресі. Всі влаштовані недоброзичливцями неприємності закінчувалися одним і тим самим: невідомі пропонували мені виїхати за кордон і залишитися там назавжди", - додав Завадський.

Він також повідомив, що знає всіх осіб, які проходять у його кримінальній справі як потерпілі.

І. Завадський припускає, що їх могли залякувати або підкуповувати через підставних осіб.

"Багатьом дітям, яким я допомагав, дітям-артистам і дітям, які допомагали мені на концертах (їхні номери телефонів були в моїх записниках, які вилучила міліція), - телефонували з пропозицією обмовити мене ... Усім їм пропонували написати заяву в міліцію. Розмови вели і з дітьми, і з батьками", - додав акордеоніст.

Він також зазначив, що звинувачення в розбещенні неповнолітніх йому висунули без адвоката, якого потім не допускали до нього протягом шести днів.

Нагадаємо, 23 березня співробітники міліції затримали в Києві Ігоря Завадського в рамках розслідування справи, порушеної за статтею 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх). Шевченківський районний суд Києва обрав Завадському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці - до 24 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram