ГоловнаПолітика

Водій швидкої допомоги: в машині Тимошенко вела себе спокійно

Свідомість вона також не втрачала.

Водій швидкої допомоги: в машині Тимошенко вела себе спокійно
Фото: segodnya.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко дорогою з колонії в лікарню вела себе спокійно, а почала галасувати тільки після приїзду в медичний заклад, свідомість вона також не втрачала.

Про це розповіли співробітники 4-ї підстанції, які перевозили Юлію Тимошенко в лікарню, пише "Сегодня".

Офіційно керівництво підстанції коментарів не дає, але водії "швидких" між собою обговорювали віп-пацієнтку. Вони не підтвердили, що вона була без свідомості (нагадаємо, в листі Юлія Тимошенко стверджує, що після побиття в колонії вона втратила свідомість і прокинулася вже в лікарні, - ред.).

Один із водіїв розповів: "У п'ятницю перевозив її Євген. Сьогодні він не працює. Нам усім було цікаво, ми обговорювали це. Розповідали, що, коли наша "швидка" приїхала ввечері в колонію, Ю. Тимошенко голосно кричала", - розповів він.

"У машині вела себе спокійно, сказавши лише одну фразу: "Ви всі сволочі". Більше нічого від неї не було чутно протягом всієї дороги. Та коли приїхали в лікарню, вона знову почала голосно кричати", - сказав водій.

Нагадаємо, раніше в БЮТ заявили, що Юлію Тимошенко жорстоко побили 20 квітня під час транспортування в Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" в Харкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram