ГоловнаПолітика

Чернігівські активісти "Фронту змін" виступили проти об'єднання з "Батьківщиною"

На їхню думку, Яценюк проміняв довіру прихильників на ілюзорне лідерство.

Чернігівські активісти "Фронту змін" виступили проти об'єднання з "Батьківщиною"

Активіст чернігівської організації партії "Фронт змін" Ігор Романенко, який іще недавно очолював обласний партосередок, виступив проти об'єднання з "Батьківщиною" і вийшов із партії.

Про це він повідомив на прес-конференції в Чернігові.

За словами І. Романенка, рішення про вихід із партії написали також його колишній заступник Алла Ващенко та координатор підприємницької ініціативи "Фронт змін" в області Олена Варнакова.

Романенко розповів, що його рішення про вихід із партії пов'язане зі зміною задекларованих "Фронтом змін" принципів і цінностей.

"Поглинання партії "Батьківщиною" стало, по суті, рейдерським захопленням "Фронту". Нині представники цих партій обговорюють списки, а не цілі. Основою для об'єднання став поділ місць, а не спільний проект розвитку країни. Я не хочу бути в одній партії з Турчиновим, який використовує методи, що нічим не відрізняються від методів Партії регіонів", - сказав він.

Також І. Романенко зазначив, що Арсеній Яценюк проміняв довіру прихильників на ілюзорне лідерство, а подібне "об'єднання" дискредитує опозицію.

Романенко написав заяву про вступ до партії "Україна - Вперед!".

Нагадаємо, 23 квітня, лідери "Батьківщини" Юлія Тимошенко і "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявили про об'єднання їх політичних сил і формування загального списку на парламентських виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram