ГоловнаПолітика

Власенко: Тимошенко голодує сьому добу

Сусідку по камері сховали у карцер.

Власенко: Тимошенко голодує сьому добу
Фото: Макс Левин

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко голодує "сьому добу", а її сусідку по камері тримають у карцері.

Про це заявив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Він припускає, що жінку сховали в карцер, аби завадити їй зустрітися з Омбудсменом Ніною Карпачовою, змусити дати неправдиві свідчення щодо обставин перебування Тимошенко в Качанівській колонії, і не допустити, щоб світ дізнався про знущання над ув'язненими.

"Ця жінка не відмовлялась від зустрічі, їй просто не дали зустрітися з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини", - зазначив Власенко.

"Режим Януковича знущається над цією жінкою тільки з однієї причини - тому що вона не зламалася та не погодилась оббрехати Юлію Володимирівну. Керівництво колонії намагається вигородити катів, які били лідера опозиції, залишили великі синці на тілі та тягли Тимошенко в простирадлі до лікарні "Укрзалізниці", - сказав захисник.

За словами Власенка, тюремники за наказом Банкової у будь-який спосіб намагаються відвернути увагу суспільства від тяжкого побиття у в'язниці незаконно засудженої Тимошенко.

Нагадаємо, опозиція звертається до Президента Віктора Януковича "з вимогою порушити кримінальну справу щодо побиття Юлії Тимошенко в Качанівській колонії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram