ГоловнаПолітика

Опозиція обіцяє чорнобильцям гідне життя після виборів

Готується меморандум із чорнобильськими організаціями.

Опозиція обіцяє чорнобильцям гідне життя після виборів
Фото: Макс Левин

Опозиція найближчим часом підпише з громадськими чорнобильськими організаціями меморандум, у якому буде зафіксовано закони, які потрібно ухвалити, щоб забезпечити гідне життя ліквідаторам і постраждалим від аварії на ЧАЕС.

Про це сьогодні на мітингу чорнобильців біля Верховної Ради заявив перший заступник голови партії "Батьківщина", керівник виборчого штабу об'єднаної опозиції Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ми готуємо зараз із керівництвом чорнобильських організацій спільний меморандум, у якому будуть прописані закони і постанови, які необхідно ухвалити для нормального життя ліквідаторів і постраждалих від аварії на ЧАЕС", - сказав Турчинов.

За його словами, ті питання, які змусили сьогодні чорнобильців вийти під стіни Верховної Ради, "вирішуються, якщо не красти, якщо не грабувати, якщо мільярдерів не плодити щодня з-поміж тих, хто ще вчора у спортивних штанях рекетував ринки".

Тому, на думку Олександра Турчинова, "час подолати страх, тому що страшніше за це жити в країні, яку вони нам готують".

"Їхній банді ми протиставляємо одне - єднання. Саме тому є об'єднана опозиція, яка йде разом, щоб перемогти", - наголосив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram