ГоловнаПолітика

Єфремов: Тимошенко ніхто не чіпав - завернули в простирадло та повезли

До екс-прем'єра застосували фізичну силу.

Єфремов: Тимошенко ніхто не чіпав - завернули в простирадло та повезли
Фото: http://cxid.info/

Опозиція блокує трибуну Верховної Ради, тому що не може нічого зробити.

Про це на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Сьогодні ми працюємо згідно з планом опозиції. Вони посилилися. Якщо нічого не можете запропонувати в плані творення, найефективніше - руйнувати. Опозиція не може нічого творити, а й руйнувати - незрозуміло, навіщо", - сказав Єфремов.

"Мотивом для блокування є те, що сталося в колонії з Тимошенко. За інформацією ЗМІ, є лист Тимошенко, що в результаті її транспортування її побили, і є відповідні синці. Прокурор Харківської області сказав, що через те, що вона відмовлялася від госпіталізації, застосували фізичну силу, але її ніхто не чіпав: завернули в простирадло та повезли", - додав він.

"Мені складно коментувати - це не наша робота. Тут мають розбиратися правоохоронні органи. У нас є своя точка зору: враховуючи заздалегідь підготовлені плакати, листи на 6 аркушах. Це все пов'язане з початком роботи сесії ПАРЄ, щоб привернути увагу послів і дипломатів до персони Тимошенко", - сказав глава фракції ПР.

Раніше, Уполновноважена з прав людини Ніну Карпачова оприлюднила заяву, де вказується, що за її дорученням 24 квітня представник Уповноваженої Кудрук відвідав без попередження Юлію Тимошенко. Встановлена наявність тілесних ушкоджень у Тимошенко.

Як відомо, 24 квітня оприлюднили заяву депутатів стосовно побиття конвоєм екс-прем'єра Юлії Тимошенко під час примусового перевезення з Качанівської колонії до лікарні.

Тимошенко після побиття оголосила голодування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram