ГоловнаПолітика

Литвинові пообіцяли пустити Власенка до Тимошенко

Спікер зателефонував у колонію.

Литвинові пообіцяли пустити Власенка до Тимошенко
Фото: Макс Левин

Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що керівництво Державної пенітенціарної служби готове допустити захисника Сергія Власенка до екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це спікер заявив після поновлення пленарного засідання Ради, яке перервали, щоб з'ясувати результати ситуації з недопуском Власенка до Тимошенко.

Спікер повідомив, що під час перерви в засіданні він знову мав телефонну розмову для з'ясування обставин, що склалися у зв'язку з відсутністю можливості Власенка зустрітися зі своєю підзахисною.

"Мене офіційно повідомили, що годину тому, знову-таки - сповістили Власенка, що він будь-коли може відвідати Юлію Тимошенко", - сказав він.

Водночас, за словами Литвина, сам Власенко повідомив, що власне зараз відбувається прес-конференція прокурора Харківської області, адвокат хоче бути на цьому заході, а потім поїде в Качанівську колонію.

"Йому навіть запропоновано, якщо є потреба, забезпечити автотранспортом", - сказав Литвин.

Нагадаємо, вчора начальник Качанівської виправної колонії Іван Первушкін повідомив, що через проведення в установі "санітарного дня"

Власенкові відмовили в зустрічі з Тимошенко.

Сьогодні на засіданні ВР лідер фракції БЮТ Андрій Кожем'якін звернувся до Литвина з проханням з'ясувати, чому другий день поспіль Власенка не допускають до Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram