ГоловнаПолітика

Законність справи проти Авакова підтвердив іще один суд

Захист екс-губернатора обіцяє дійти до Європейського суду

Законність справи проти Авакова підтвердив іще один суд
Фото: www.mediaport.ua

Апеляційний суд залишив без задоволення апеляцію захисту екс-губернатора Харківської області Арсена Авакова на порушення кримінальної справи.

Про це повідомляє АТН.

20 березня Червонозаводський районний суд Харкова відхилив позов захисту Арсена Авакова про скасування рішення прокуратури Харківської області про порушення щодо нього кримінальної справи.

Тоді Юрій Вишневецький заявив про намір подати апеляцію на таке рішення суду. За його словами, постанова про порушення кримінальної справи стосовно Авакова не містить достатньо підстав.

Рішення про виділення землі, яке закидають А. Авакову як незаконне, свого часу завізували фахівці юридичного департаменту Харківської облдержадміністрації та підписало колишнє керівництво обласного Держкомзему. Про це рішення прокуратура знала ще 2009 року, однак до початку 2011-го жодних претензій до дій Авакова не було, наголосив адвокат.

"Це політичне переслідування. Ніяких ілюзій на справедливий розгляд справи Авакова в такій ситуації я не маю. Ми пройдемо всі процедури в українських судах і звертатимемося в європейські судові інститути", - заявив Вишневецький.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram