ГоловнаПолітика

Екс-голові Держслужби зайнятості "шиють" іще одну справу

Генпрокуратура очікує результатів фінансової перевірки.

Екс-голові Держслужби зайнятості "шиють" іще одну справу
Владимир Галицкий
Фото: korrespondent.net

Проти колишнього директора Державної служби зайнятості Володимира Галицького можуть порушити ще одну справу за підозрою в хабарництві.

Про це заявив заступник Генерального прокурора Євген Блажівський.

"Щодо В. Галицького буде порушено ще одну справу - за хабарі", - сказав він.

Є. Блажівський зазначив, що Генпрокуратура наразі чекає на результати фінансової перевірки.

"Ми чекаємо на результати Державної фінансової інспекції, потрібно встановити, які суми було вкрадено з держбюджету. Уже відомо, що збитки державі становлять близько 72 мільйонів гривень, і, можливо, це не межа. У справі створено шість слідчо-оперативних груп, які працюють у регіонах. Думаю, коло підозрюваних збільшиться. Поки що заарештовано чотирьох - директора і трьох співробітників центру, один утік за кордон, його розшукують", - зазначив заступник Генпрокурора.

Крім того, за словами Є. Блажівського, співробітники Служби безпеки України перевіряють інформацію про те, що сім'я Галицького володіє нерухомістю в Москві (Росія) та Монако. Якщо це підтвердиться, то на цю нерухомість буде накладено арешт. Якщо буде встановлено, що майно нажито злочинним шляхом, його конфіскують на користь держави.

Нагадаємо, 25 листопада 2011 року співробітники СБУ затримали низку посадових осіб Держслужби зайнятості, в тому числі Галицького, за підозрою в систематичному вимаганні й отриманні хабарів.

28 листопада 2011 Галицького заарештовано за рішенням Печерського районного суду Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram