ГоловнаПолітика

БЮТ: українське суспільство ввели в оману

Абсолютно зрозуміло, що ніхто й не мав наміру лікувати Тимошенко.

БЮТ: українське суспільство ввели в оману

Юлію Тимошенко привозили в лікарню "Укрзалізниці" не для того, щоб лікувати, а лише для того, щоб оголосити на всю країну, що вона ніби знову відмовилася від лікування.

Про це заявили в партії "Батьківщина".

"Тюремники і МОЗ визнали, що перевели Юлію Тимошенко без її письмової згоди. Вони знали, що екс-прем'єр наполягала на зустрічі з адвокатами, перш ніж розпочати лікування, а це могло статися щонайшвидше в понеділок, першого робочого дня", - йдеться в заяві.

"Спочатку Юлію Тимошенко суботньої ночі таємно вивозять до лікарні, а потім уже в неділю несподівано повертають її в колонію. Абсолютно зрозуміло, що ніхто й не мав наміру лікувати екс-прем'єра, а всі ці дії вчинено лише з метою чорного піару - вкотре заявити на всю країну, що Тимошенко відмовилася лікуватися в харківській лікарні", - переконані в партії.

Тим часом у партії нагадують, що незалежні німецькі лікарі чітко заявили у своєму висновку: ефективне лікування Юлії Тимошенко в лікарні "Укрзалізниці" міста Харкова не видається можливим, а терапія там не буде успішною.

"Лідер опозиції, як і раніше, наполягає на двох речах: перше - це неухильне дотримання протоколу лікування, який визначили німецькі лікарі. Друге - проведення цього лікування фахівцями, незалежними від Міністерства охорони здоров'я, яке півроку брехало, що Тимошенко здорова, і давало цинічні дозволи на суди в камері", - зазначили в "Батьківщині".

У зв'язку із цим у партії наголосили, що вже 3 місяці до лікування Юлії Тимошенко не допускають, наприклад, професора-нейрохірурга Миколу Поліщука.

"Операція "Лікарня" проведена з метою ввести в оману українське суспільство і світову спільноту, а також аби за допомогою розмов про лікарню відвернути увагу від абсурдності й незаконності чергової порції звинувачень проти Юлії Тимошенко", - переконані в "Батьківщині".

У партії також прогнозують, що на підставі цих подій лідера опозиції силоміць доправлять у суд 28 квітня, незважаючи на висновок німецьких лікарів про неможливість участі Юлії Тимошенко в судових засіданнях за станом здоров'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram