ГоловнаПолітика

Тимошенко: Янукович не допустить нікого на "свою територію"

Інтереси Януковича і народу тимчасово збіглися

Тимошенко: Янукович не допустить нікого на "свою територію"
Фото: tymoshenko.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що Президент Янукович встановив повний контроль над усією країною і не хоче його втрачати ні через політику Кремля, ні ЄС.

Про це Тимошенко повідомила в інтерв'ю ZN.UA - виданню, яке передало їй у колонію запитання.

"Сьогодні встановлено повний контроль над країною не з боку Кремля, а з боку однієї сім'ї ... І мені здається, що "батько сімейства" захищатиме ці райські кущі від будь-якої ворожої інтервенції чи то з боку Кремля, чи з боку Євросоюзу", - вважає екс-прем'єр.

"Тільки прошу екзальтованих інтелектуалів не плутати це з патріотизмом. Нам просто "пощастило", що інтереси України й інтереси власника "Хонки" щодо неприпустимості повного контролю з боку інших держав, тимчасово збіглися", - зазначила вона.

Однак, на думку Ю. Тимошенко, якщо "Росія гарантуватиме незалежність Межигір'ю, Україну здадуть легко, навіть не замислюючись".

"Думаю, В. Янукович на територію "своєї країни", за приватизацію якої він так тяжко боровся ще з 2004 року, ніяких бізнес-конкурентів не допустить, адже саме так він сприймає інтеграційні пропозиції Москви ... Нині вони так само інстинктивно захищають периметр своєї нової бізнес-імперії - України, в тому числі й від Кремля", - заявила екс-прем'єр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram